ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία STESSO ιδρύθηκε το 1992 από την Ανδρέου Σοφία με κύριο αντικείμενο το εμπόριο και την εισαγωγή επίπλων κουζίνας, εντοιχιζόμενης ντουλάπας και παιδικού δωματίου. Στα χρόνια λειτουργίας του καταστήματος υπήρξαν συνεργασίας με μεγάλα και επώνυμα ιταλικά εργοστάσια.

STESSO - έπιπλα κουζίνας, ντουλάπα, παιδικό δωμάτιο

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία πάνω στα συγκεκριμένα προϊόντα, η άποψη για την αισθητική του χώρου κυρίως της κουζίνας, προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας, μέσα από ένα σύγχρονο τρόπο σχεδιασμού, να επιλέξουν την καλύτερη πρόταση.

Η σωστή τεχνική υποστήριξη μέσα από το άρτιο τεχνικό προσωπικό και η after sale υποστήριξη των πελατών, δίνουν τη σιγουριά για το σωστό αποτέλεσμα.

Στο κατάστημα STESSO που βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου θα βρείτε την τελευταία λέξη στα έπιπλα κουζίνας, παιδικού δωματίου και ντουλάπας. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ιταλικά εργοστάσια ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο. Με την βοήθειά μας θα κάνετε την καλύτερη και σωστότερη επιλογή για εσάς και το σπίτι σας.

Με την βοήθεια της τεχνολογίας έχουμε την δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε μέσω ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή την τελική μορφή του χώρου σας με τα έπιπλα που σκέφτεστε να αγοράσετε. Έτσι θα είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό που θα επιλέξετε θα ταιριάζει στον χώρο σας πριν καν το αγοράσετε.

STESSO έπιπλα κουζίνας
Γραφείο
Παιδικό Δωμάτιο
Ντουλάπα